Ejacularea precoce este una dintre cele mai comune probleme sexuale din lume. Femeia nu are timp suficient pentru un orgasm iar din aceasta cauza se simte frustrata ori nervoasa, pe cand barbatul se simte necorespunzator cerintelor intime. Drept consecinta, ambii parteneri sunt contrar asteptarilor.

            Sfaturi pentru el: masturbarea frecventa pentru a invata cat de sensibil poti deveni si in ce fel trebuie sa fii stimulat pentru a avea acele senzatii maxime de placere. Atunci cand simti ca se apropie punctul culminant, te vei opri imediat inainte de a apuca sa ejaculezi, astfel iti vei putea imbunatati ejacularea si o vei putea avea cand doresti tu.

            De indata ce simti ca apare dorinta de a face un sex dur cu tine insuti, inceteaza miscarea, inchide ochii si gandeste-te la orice altceva. Foloseste-ti intreaga minte pentru a te debarasa de acel moment, numarand pana la 30 iar apoi revenind din nou la ceea ce faceai inainte.

            Incearca sa folosesti presiunea pentru a te putea controla sa nu mai vina asa de repede; aplica apasarea la baza penisului cu ajutorul degetulului mare si cel aratator, iar daca te simti destul de confortabil sa exersezi cu partenera ta, ai putea-o intreba pe ea daca poate sa faca asta.

            Sfaturi pentru ea: in timpul jocului, cere-i partenerului tau sa te stimuleze cu o penetratie superficiala. Mangaie-i penisul atunci cand face miscari de intrare, dar evita sa-i atingi zonele erogene.

            In timpul sexului, atunci cand il simti ca incepe sa devina mai tare, opreste-te din miscari (aceasta tehnica se poate controla foarte usor daca te afli deasupra lui), si pune-ti fantezia in miscare ori mangaie-te singura pe corp, sub privirea partenerului. Incearca tehnicile de strangere a penisului, in timp ce stai deasupra lui. Daca ejacularea se doreste a aparea din nou prea devreme, aici masturbarea poate veni in ajutor. Intreaba-ti partenerul daca vrea sa fie partas la orgasmul tau, dar creat de el, astfel vei scapa de orice frustrari si nervi incordati. Daca amandoi veti sta calm si veti profita de tot timpul avut la dispozitie, la sfarsit vei avea parte cu siguranta de un final feeric.

             Nu lasati aceasta problema a ejacularii sa va afecteze viata de cuplu. Ejacularea prematura are nevoie de increderea intre parteneri, de dorinta de a face dragoste cu partenera la fel de mult pe cat o gaseste si de atractiva pentru el. Cu cat se practica aceste tehnici de stapanire a ejacularii precoce, cu atat se vor descoperi cai mai multe care vor duce catre orgasm si care vor putea fi mult mai usor de obtinut.