Utilizarea shop-ului Miculchinez.eu. Incluzand accesul, navigarea si cumpararea de produse. Constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document.

Procesarea comenzilor.

Verificati specificatiile produselor si compatibilitatea acestora inainte de a le cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Miculchinez.eu sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000. Privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In primele 10 de zile de la cumparare puteti returna produsele comandate. Pentru schimbare sau rambursare completa a banilor. Taxele de expediere la returul comenzii sunt platite de Client.

Solicitarea unui retur se face pe site, prin email sau la numerele de telefon afisate. De luni pana duminica, intre orele 8:00-20:00. Sunt necesare datele de comanda si o scurta descriere a problemei.

Un reprezentant al Serviciului Clienti va ofera asistenta si o autorizare de retur. Nu putem accepta retur produsele desigilate din ambalajul original, folosite sau care ajung fara o autorizare de retur.

Chiar daca ati refuzat primirea unui colet, puteti lansa oricand o noua comanda. Doar ca la urmatoarele comenzi va solicitam plata in avans a comenzii curente. Plus contravaloarea taxelor de transport si procesare de la comanda retur.

Declaratia de conformitate.

Alegeti cu grija furnizorul si selectati numai produse de calitate. Majoritatea produselor din categoriile de stimulente sexuale de pe site-ul nostru sunt produse naturale. Prin urmare nu a fost necesar sa fie evaluate de Food and Drug Administration (FDA), de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) sau de alte autoritati medicale.

Singurul mod in care putem pastra standardele inalte pe care le-am stabilit. Este de a furniza printre cele mai bune solutii si produse naturale de pe piata. Multe persoane se intreaba daca produsele noastre ofera rezultate garantate. Si adevarul este ca nu toate produsele vor functiona pentru fiecare persoana la fel. Da, produsele ofera rezultate eficiente, dar actiunea lor poate varia de la persoana la persoana.

Este important sa retineti ca informatiile continute pe acest site nu ar trebui sa fie considerate sfaturi medicale. Incurajam vizitatorii nostri sa se consulte cu un profesionist medical atunci cand este necesar.

Scopul nostru este de a oferi utilizatorilor site-ului nostru cat mai multe informatii posibil cu privire la produsele pe care le comercializam. Avem, de asemeni, o echipa de Servicii Clienti dedicata, pentru toate site-urile noastre, cu operatori care cunosc in detaliu gama de produse si va pot raspunde la orice intrebare sau informatie cu privire la oricare dintre solutiile noastre.

Daca nu sunteti siguri cu privire la utilizarea oricaruia dintre produsele noastre, va recomandam sa cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de plasarea comenzii. In definitiv, vrem doar sa fiti complet multumiti de achizitie. Acest lucru trebuie facut in special in cazul cand sunteti sub supraveghere medicala sau suferiti de alergii cunoscute.

Termeni si conditii de utilizare.

Echipa Miculchinez.eu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Prin folosirea site-ului Miculchinez.eu, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii, urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorii isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati.