Solutia Chinese Brush si beneficiile acesteia

Solutia Chinese Brush

Solutia Chinese Brush, cunoscută și sub denumirea de Micul Chinez, a fost dezvoltată pentru a ajuta bărbații să-și îmbunătățească viața sexuală. Incapacitatea unui bărbat de a-și menține erecția suficient de lungă si puternica pentru a permite partenerului să simtă o satisfacție completă în actul sexual poate cauza probleme sau poate distruge relația.

Dr. Lai Sui Fan (Yuk She) este autorul soluției Suifan’s Kwang Tze, care a fost folosită de câțiva ani în cultura asiatică pentru a promova activitatea sexuală sănătoasă (încălzirea canalelor și dispersarea frigului). În lumea occidentală, solutia Chinese Brush este mai bine cunoscută sub numele de Pensula din China (Chinese Brush). Această pensulă este un antidot pentru bărbații care suferă de ejaculare prematură.

Ejacularea prematură este o problemă sexuală obișnuită pentru bărbați. Ejacularea prematură reprezintă evacuarea neîncetată a materialului seminal cu un stimul sexual neglijabil înainte, in timpul sau imediat după penetrare.

Chinese Brush este un remediu puternic, format cu plante erbacee și plante chinezești pentru a preveni ejacularea prematură. Chinese Brush este cunoscută pentru a da barbatilor control asupra erecției lor, permițându-le să participe la actul sexual pentru o perioadă mai lungă de timp.

Chinese Brush își ia numele pentru că are o pensulă mică de bumbac în interiorul sticlei. Pentru a aplica, periați Chinese Brush ușor sub capul penisului și de-a lungul vârfului acestuia cu 30 de minute până la două ore înainte de act. Acest lucru scade sensibilitatea pentru a permite excitația mai lentă, permițând o activitate sexuală mai lungă.

Ingredientele Micului Chinez includ apă, scorțișoară (cinnamomum cassia), ginseng coreean (panax ginseng), piatră de bile (bovină), Aloe Vera și usturoi (eugenia caryohyllus). Acest produs este destinat numai utilizării externe.

Probleme cu ejacularea precoce?

Comanda Chinese Brush!