Ce este Chinese Brush si de ce merita cumparat

Chinese Brush, cunoscută și sub denumirea de Kwang Tze Suifan, este un produs asiatic de desensibilizare pentru a ajuta bărbații să întârzie ejacularea.

Principalul motiv pentru care acest produs este atat de cautat este acela că are la baza ingrediente naturale, în loc de anestezicele obișnuite farmaceutice, cum ar fi Lidocaina sau Benzocaina.

Ingrediente Chinese Brush

  • Fructe Cindie

Acesta este un fruct uscat al plantei Cnidium. Este folosit în medicina chineză pentru a ajuta pe barbatii cu impotență. Nu are nimic de-a face cu reținerea ejacularii, dar se pare că ar putea adăuga o anumită forță erecției tale.

  • Scoarță de scorțișoară

Scoarta de scortisoara este listata pe site-ul web al Organizației Mondiale a Sănătății, descrisa ca fiind folosita în conformitate cu „folclorul” pentru a trata impotența. Dar, de asemenea, adaugă avertismentul că nu există date clinice care să susțină aceasta sau orice alt beneficiu pretins.

Potrivit site-urilor de medicina chineza este un ajutor puternic pentru cei care au libidou scazut; ajută la construirea unei energii sexuale interne și fizice puternice. Deci, din nou, nimic despre întârzierea ejaculării și mai mult despre a fi o Viagra naturală.

  • Flos Caryophylli – de asemenea, cunoscut sub numele de Ding Xiang și Clove

Flos caryophylli este floarea uscată a arborelui Clove. Într-un experiment care a implicat șobolani, s-a constatat o creștere semnificativă a libidoului sexual. De asemenea, se pare că obișnuia să amorțeasca durerea dentară, prin frecarea de aceasta. Poate creatorii de China Brush au decis că ar  putea deteriora și alte părți ale corpului.

  • Rhizoma Alpiniae – un fel de ghimbir

Această rădăcină este foarte asemănătoare cu tipul de ghimbir utilizat în gătit. Nu am găsit nimic care să sugereze o utilizare în Chinese Brush. Proprietățile sale medicinale par în principal în jurul problemelor de stomac.

Are o utilizare anti-inflamatorie, deci poate ca toata actiunea la care ar putea duce primele 3 plante, ar fi de folos!

  • Rhizoma Atractylodis – cunoscut și ca Cāng zhú

Cāng zhú este un Rhizome uscat, care, din nou, nu pare să aibă o legătură evidentă cu ejacularea prematură. Este folosit pe scară largă în medicina chineză, dar aparent nu din motive sexuale.

Este folosit pentru a îmbunătăți oboseala și vederea de noapte, totuși. Deci, probabil, creatorii soluției Kwang Tze au fost creativi.

  • Pericarpium Zantoxyli – cunoscut sub numele de coaja de cenușă sau piper chinezesc

Piperul chinezesc este primul ingredient din China care are o proprietate anestezică. Indienii nord-americani nativi l-au folosit ca un agent amorțitor pentru durerea de dinți. Deci, poate că ar putea ajuta și la reducerea sensibilității penisului și, prin urmare, la întârzierea ejaculării.

  • Radix Angelicae Dahuricae – de asemenea, cunoscut sub numele de Bai Zhi sau Angelica

Această rădăcină este, de asemenea, cu siguranță cunoscută în medicina chineză ca fiind o ameliorare a durerii, printre alte utilizări. Deci, există cel puțin două și, eventual, trei ingrediente China Brush, care sunt cunoscute pentru ameliorarea durerii. Iar în cazul în care acționează prin aplicarea directă pe piele, ameliorarea durerii poate ajuta la amorțirea penisului în timpul sexului.

  • Radix Ginseng

Radix Ginseng este rădăcina uscată a plantei Panax Ginseng. Este utilizat pe scară largă în medicina chineză pentru a promova energia internă. Un studiu de 90 de bărbați, citat de Organizația Mondială a Sănătății, arată că a ajutat la probleme de impotență și libidou.

Organizația afirmă, de asemenea, că s-a găsit în studii îmbunătățirea nivelului fizic al energiei. Se pare că includerea lui Radix Ginseng în China Brush ar putea avea sens.

  • Alte ingrediente

Apa este, de asemenea, folosită în soluția China Brush pentru a creea lichidul din produs. De asemenea, poate conține Aloe și Gallstone. Dar nu se stie unde se găsesc aceste informații. Din câte se stie, am enumerat toate ingredientele incluse în soluția oficială Chinese Brush.

Ce este Chinese Brush?